| Autor/ica |
Poruka |
< O bendu ~ Opca pitanja :D |
| OO4ever |
Postano: pon stu 16, 2009 10:27 pm |
|
|
|
|
Mene osobno muči nekoliko pitanja, a vjerujem i ostale prave fanove, što bi bilo da se Opća nikada nije raspala, koliko bi pjesama, albuma do sada imalI, najvjerovatnije bi bio mnogo poznatiji bend. Pero je u Divljim Jagodama bio dok mu je vokal bio na nekakvom vrhuncu.
Zašto su se zapravo raspali, znam da se ovo navodi kao razlog: Nakon svih previranja na estradnoj sceni u to vrijeme grupa ne iznalazi kvalitetnije rješenje za svoju egzistenciju sviranjem rock glazbe. "Kako ne želi promijeniti svoj glazbeno-stilski izričaj, započinje vrijeme njihove kreativne stagnacije i napokon, nakon kratkog razdoblja i sviranja u četveročlanoj postavi, grupa nestaje sa Hrvatske estradne scene.", ali meni to jednostavno nije dovoljno. Znam da je najvažnije da i sada sviraju i rasturaju ali ova pitanja mene još uvijek zanimaju.
Stvarno volim Opću i oni su mi najjači bend ikada, i ispričavam se ako je tema glupa nesuvisla ili nešto treće
Long live OPĆA OPASNOST  |
|
|
| [Vrh] |
|
| ziza |
Postano: pon stu 16, 2009 10:42 pm |
|
|
|
|
OO4ever je napisao/la: Mene osobno muči nekoliko pitanja, a vjerujem i ostale prave fanove, što bi bilo da se Opća nikada nije raspala, koliko bi pjesama, albuma do sada imalI, najvjerovatnije bi bio mnogo poznatiji bend. Pero je u Divljim Jagodama bio dok mu je vokal bio na nekakvom vrhuncu.
Zašto su se zapravo raspali, znam da se ovo navodi kao razlog: Nakon svih previranja na estradnoj sceni u to vrijeme grupa ne iznalazi kvalitetnije rješenje za svoju egzistenciju sviranjem rock glazbe. "Kako ne želi promijeniti svoj glazbeno-stilski izričaj, započinje vrijeme njihove kreativne stagnacije i napokon, nakon kratkog razdoblja i sviranja u četveročlanoj postavi, grupa nestaje sa Hrvatske estradne scene.", ali meni to jednostavno nije dovoljno. Znam da je najvažnije da i sada sviraju i rasturaju ali ova pitanja mene još uvijek zanimaju.
Stvarno volim Opću i oni su mi najjači bend ikada, i ispričavam se ako je tema glupa nesuvisla ili nešto treće
Long live OPĆA OPASNOST 
to je u životu jednostavno, ne dobijamo uvijek sve što želimo. Zbog toga to kasnije više i cijenimo. |
|
|
| [Vrh] |
|
| OO4ever |
Postano: pon stu 16, 2009 10:54 pm |
|
|
|
|
Zato sada Opću volimo još i više?  |
|
|
| [Vrh] |
|
| Slym |
Postano: pon stu 16, 2009 11:34 pm |
|
|
|
"Showbizz", trendovi i estrada su puno više od onoga što čak i mi koji znamo malo više o tome vidimo.
Tko to može znati što bi bilo kad bi bilo, što bi bilo da je bilo. Nebih se složio s tobom da je Pero bio vokalno na vrhuncu s Divljim Jagodama, s Jagodama je samo bio više razvikan. Prije bih reako da su Divlje Jagode, po prvi puta nakon 20 godina, s Perom, opet bile na vrhuncu. |
_________________ Pronounced as [slaajm] |
|
| [Vrh] |
|
| Ninchy |
Postano: uto stu 17, 2009 2:22 pm |
|
|
|
Slym je napisao/la: "Showbizz", trendovi i estrada su puno više od onoga što čak i mi koji znamo malo više o tome vidimo.
Tko to može znati što bi bilo kad bi bilo, što bi bilo da je bilo. Nebih se složio s tobom da je Pero bio vokalno na vrhuncu s Divljim Jagodama, s Jagodama je samo bio više razvikan. Prije bih reako da su Divlje Jagode, po prvi puta nakon 20 godina, s Perom, opet bile na vrhuncu.
potpisujem...  |
|
|
| [Vrh] |
|
| ringo |
Postano: uto stu 17, 2009 3:30 pm |
|
|
|
Ninchy je napisao/la: Slym je napisao/la: "Showbizz", trendovi i estrada su puno više od onoga što čak i mi koji znamo malo više o tome vidimo.
Tko to može znati što bi bilo kad bi bilo, što bi bilo da je bilo. Nebih se složio s tobom da je Pero bio vokalno na vrhuncu s Divljim Jagodama, s Jagodama je samo bio više razvikan. Prije bih reako da su Divlje Jagode, po prvi puta nakon 20 godina, s Perom, opet bile na vrhuncu.
potpisujem... 
Pecatiram!  |
|
|
| [Vrh] |
|
| ProfJakov |
Postano: uto stu 17, 2009 4:02 pm |
|
|
|
ringo je napisao/la: Ninchy je napisao/la: Slym je napisao/la: "Showbizz", trendovi i estrada su puno više od onoga što čak i mi koji znamo malo više o tome vidimo.
potpisujem... 
Pecatiram! 
Ovjeravam kod javnog biljeznika!
(jeb'ga moro sam ) |
_________________ ...Noć je bila mutna, pijana, pivo i rakija, crvena svjetla u očima i mozak na kraju svijetova... |
|
| [Vrh] |
|
| Slym |
Postano: uto stu 17, 2009 4:06 pm |
|
|
|
 |
_________________ Pronounced as [slaajm] |
|
| [Vrh] |
|
| Ninchy |
Postano: sri stu 18, 2009 5:00 pm |
|
|
|
|
| [Vrh] |
|
| Murron |
Postano: pon stu 30, 2009 8:12 pm |
|
|
|
Ne mogu Divlje bit u nikakvom vrhuncu s ovakvom strukturom rada
ali su zahvaljujući vrsnim Perinim vokalom preživljavale
i gurale kao bend...Reklo bi Dugme: a, moglo je bolje... |
_________________ Pola litre tuge mjesto kave |
|
| [Vrh] |
|
| tina0103 |
Postano: pon stu 30, 2009 11:09 pm |
|
|
|
|
| Kada će te napokon u Osijek,već ste trebali a otkazali,nisam dobila nikakvu informaciju za kada je odgođen konc.Molim vas da netko odgovori! |
|
|
| [Vrh] |
|
| Slym |
Postano: pon stu 30, 2009 11:14 pm |
|
|
|
|
| [Vrh] |
|
| dac 666 |
Postano: ned ožu 07, 2010 6:51 pm |
|
|
|
|
| Gdje bi se mogle kupit majce opce opasnosti??? |
|
|
| [Vrh] |
|
| Crochild |
Postano: ned ožu 07, 2010 7:49 pm |
|
|
|
| Na svakom koncertu imas za kupit majica... |
_________________ _\m/ ...hAppy litTle b00zer... \m/_
...'cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies... |
|
| [Vrh] |
|
| bloodsucker |
Postano: pet ožu 12, 2010 11:58 am |
|
|
|
|
Murron je napisao/la: Ne mogu Divlje bit u nikakvom vrhuncu s ovakvom strukturom rada
ali su zahvaljujući vrsnim Perinim vokalom preživljavale
i gurale kao bend...Reklo bi Dugme: a, moglo je bolje...
Opcenito o Jagodama ne treba trošiti riječi, da ne kvarim podforum, jer svaka daljnja rasparava o njima je kvarenje bilo koje teme..
mene zanima ovako iskreno.. oće li se izdat taj album ubrzo? |
|
|
| [Vrh] |
|
|
|
Vremenska zona: GMT.