| Autor/ica |
Poruka |
|
| Joža |
Postano: pet sij 08, 2010 12:59 pm |
|
|
|
|
| piti, jesti.... piti... |
_________________ LIVE TO RIDE
RIDE TO LIVE |
|
| [Vrh] |
|
| Slym |
Postano: pet sij 08, 2010 2:45 pm |
|
|
|
Still of the night je napisao/la: naravno, rađe pit ispred nego dat za kartu za koncert jednog od najvećih bendova u metalu.
hevi metal hrvatska jea -.-'
Dont srać tu mać Markec. Nisu oni nikada ni bili najveći - možda najvećima uz bok. A tolike novce dati za kartu bendu kojega ne slušam osim par stvari, koji ne vrijedi ni približno toliko i članovi kojega će početi crkavati nakon tri pjesme - ne hvala.
Ti možda imaš novaca za razbacivati se, ja prijatelju nemam. |
_________________ Pronounced as [slaajm] |
|
| [Vrh] |
|
| Still of the night |
Postano: pet sij 08, 2010 3:03 pm |
|
|
|
a ja mislio da ih slušaš pa ono. xD
nemam ni ja novaca za razbacivati se, zato se i dvoumim, tj ne dvoumim se, nego ići ću ako ću imat za kartu xD |
|
|
| [Vrh] |
|
| Ninchy |
Postano: pet sij 08, 2010 11:54 pm |
|
|
|
Slym je napisao/la: Nejde se. Ne dam tolko para za njih. Misle valjda da su bolji od Maidena i da mogu više od njih naplaćivati ulaz. Da je karta 200kn, dao bi bez problema, ali više ne dam. Budem pio negdje ispred s frendom.
pa ne određuju, oni kolko će bit karta nego organizatori... oni kažu svoju cijenu i onda organizatori još na to sve nabiju i svoju zaradu i cijenu protora i sve što je potrebno... i onda odrede cijenu.... |
|
|
| [Vrh] |
|
| Castor.2391 |
Postano: sub sij 09, 2010 9:02 am |
|
|
|
Slaajm, mislim da pretjerujes... Ok, neces ici i bok... Ali vrijedjanje ne koristi nicemu... Pogledaj si malo zadnja dva njihova dvda (izdana prosle godine) pa ces vidjet tko crkava nakon tri pjesme i prouci setliste btw.... Jbte kad sviraju Dyers Eve, Trapped Under Ice, Ride The Lightning, Holier Than Thou - to ne moze biti lose...
Cheers!  |
_________________ .... give me your secrets, bring me a sign, give me a reason to walk the fire ... |
|
| [Vrh] |
|
| Slym |
Postano: sub sij 09, 2010 6:38 pm |
|
|
|
Pa čuj zemljak ne vrijeđam ja nikoga, samo kažem činjenice. Da vrijeđam to bi puno drugačije izgledalo Bio je na Z1 nedavno jedan njihov koncert emitiran, doduše ne u cijelosti, ali jedno 6 pjesama za redom, ispočetka. Da ga jebeš Het pjeva ko pičkica, mislim da ga trenutno i Jole šiša u vokalnim mogućnostima. A Lars je nakon treće stvari izgledao kao da će se svaki čas stropoštati na leđa niz pozornicu, skupa s bubnjevima. To je bila snimka njihova zadnjeg koncerta kao, ne znam gdje je točno bilo. A vidiš meni na primjer niti jedna od tih stvari koje si ti naveo nije privlačna za slušati, osim eventualno Ride the lightning. Radije bih da odsviraju Die my darling, Last caress, Battery, Hero of the day, Enter Sandman, Turn the page, Tuesday's gone itd. |
|
| [Vrh] |
|
| Castor.2391 |
Postano: sub sij 09, 2010 6:43 pm |
|
|
|
A cuj.. Od ovih 7 stvari sto si naveo su 4 obrade (to isto nesto govori)... A osim toga, to je Death Magnetic promotivna turneja, a ne Garage...
Ma na kraju ces otici i ok...  |
_________________ .... give me your secrets, bring me a sign, give me a reason to walk the fire ... |
|
| [Vrh] |
|
| Joža |
Postano: sri sij 13, 2010 11:45 am |
|
|
|
|
stavit cu si metalne zube ko ZUBO iz starog james bonda,,
i znak od škode oko vrata.
meetalniii raaadniiiciiii......... |
RIDE TO LIVE |
|
| [Vrh] |
|
| Slym |
Postano: sri sij 13, 2010 1:17 pm |
|
|
|
lol
Ti si puko. xD |
|
| [Vrh] |
|
| Wild Flower |
Postano: sri sij 13, 2010 11:12 pm |
|
|
|
da je metalika oslabila u svim pogledima je,
već odavno i to se nemože opovrgnuti
al ono možda reko moožda ako bude para odem pogledati čisto iz neke opće metalne kulture
kolko znam iz nekih prica kad su bili roling stonsi 98 tam na hipodromu, znam da su ljudi mogli vidit konc sa nekog obližnjeg nasipa uz bezprijekoran sound
e a sad znamo kolko metaljika drži do sebe i kolko velikim bendom sami sebe smatraju (cijena ulaznice ftw) , nebi se čudila da se zagrade sa te strane di je nasip
pa onda mi "šteli bi a nebreju" bumo osuđeni crkavat vani s pivčugom
 |
|
|
| [Vrh] |
|
| Slym |
Postano: čet sij 14, 2010 1:24 am |
|
|
|
| Bit će komplet zatvoreno. Dići će oko samog hipodroma montažni objekt. To je odmah rečeno. |
|
| [Vrh] |
|
| Wild Flower |
Postano: čet sij 14, 2010 5:25 pm |
|
|
|
a jebiga onda
nisam zapazila da je receno vec negde
tnx |
|
|
| [Vrh] |
|
| Maiden Istra |
Postano: pet sij 15, 2010 6:37 pm |
|
|
|
|
Bio na stonesima 98...imao 7-8g. onda...sa stricem i starim Sjećam se samo početka što se tiče koncerta....vjerujem da će bit razvaljotka...al ne onakva kakva bi ja htio  |
|
|
| [Vrh] |
|
| Joža |
Postano: pet sij 22, 2010 12:46 pm |
|
|
|
|
JA CUGAM NA NASIPU.
CUO-NE CUO .
MA BRIJEM DA CE SE NEKAJ CUT...
POGANJE NA NASIPU JEEEEE |
RIDE TO LIVE |
|
| [Vrh] |
|
| ProfJakov |
Postano: pon ožu 08, 2010 2:53 pm |
|
|
|
| Zna neko link za dobar snimak nastupa na Woodstocku iz 1999? Il' je ovaj u integralnom obliku u 128kbps koji sam nasao jedino sto postoji... |
_________________ ...Noć je bila mutna, pijana, pivo i rakija, crvena svjetla u očima i mozak na kraju svijetova... |
|
| [Vrh] |
|
|
|
Vremenska zona: GMT.