| Autor/ica |
Poruka |
< O bendu ~ 15 GODINA (Live - Županja,2009) DVD |
| schebo |
Postano: pet lip 25, 2010 11:15 am |
|
|
|
|
| [Vrh] |
|
| ringo |
Postano: pet lip 25, 2010 12:11 pm |
|
|
|
|
| [Vrh] |
|
| Wild Flower |
Postano: pet lip 25, 2010 12:28 pm |
|
|
|
bagatela
biće para nakon ljeta pa se kupuje pod obavezno  |
|
|
| [Vrh] |
|
| Slym |
Postano: pet lip 25, 2010 1:55 pm |
|
|
|
Ovo je prejeftino.  |
_________________ Pronounced as [slaajm] |
|
| [Vrh] |
|
| dea |
Postano: pet lip 25, 2010 2:32 pm |
|
|
|
| jel se moze kupit ne-onlajn? |
_________________ *...kosu ti vjetar podize, noge ti traze korake, to je rock*n*roll...*
*I don't think there's anything better than hearing your favorite band live.* |
|
| [Vrh] |
|
| Castor.2391 |
Postano: pet lip 25, 2010 7:52 pm |
|
|
|
| Pa naravno da moze u Croatiji Records.... Inace, cudno kako jos nema vijesti na stranici o novom dvd izdanju... |
_________________ .... give me your secrets, bring me a sign, give me a reason to walk the fire ... |
|
| [Vrh] |
|
| ProfJakov |
Postano: sub lip 26, 2010 2:27 am |
|
|
|
| Napokon! I sramotno jeftino! Jedini problem, opet cu morati cekati bozju milost da to stigne u Osijek, mogu slobodno i online naruciti, stici ce prije nego ovaj nas Plesuci medo to dobije... |
_________________ ...Noć je bila mutna, pijana, pivo i rakija, crvena svjetla u očima i mozak na kraju svijetova... |
|
| [Vrh] |
|
| barbum |
Postano: sub lip 26, 2010 10:36 am |
|
|
|
|
Mislim da je cijena ok.
Moci ce si ju skoro svako priustiti...i naravno ju je sad lakse kupit nego skidat...
Bolje je i dvi do tri tisuce utopit, nego li ostat na par stotina prodanih primjeraka.  |
|
|
| [Vrh] |
|
| ProfJakov |
Postano: sub lip 26, 2010 10:41 am |
|
|
|
Povlacim kritiku na racun Dancing beara i njihove azurnosti sa Cro Rec izdanjima, posto sam bio u blizini, iz radoznalosti sam uso pitati covjeka prije kojih sat vremena da nije slucajno stig'o, kadli ono...
Uzimam pivo i bacam se na gledanje... |
_________________ ...Noć je bila mutna, pijana, pivo i rakija, crvena svjetla u očima i mozak na kraju svijetova... |
|
| [Vrh] |
|
| schebo |
Postano: sub lip 26, 2010 11:03 am |
|
|
|
| javi komentare da nebi sad palio auto i do cr-a u dubravi otišao. |
|
| ProfJakov |
Postano: sub lip 26, 2010 1:19 pm |
|
|
|
Pali auto i gibaj do Dubrave
Jedina greskica koju sam zasad primijetio je vise-manje benigna, na samom meniju, ostalo sve ajnc-a...al' jebiga, budi objektivan kad si bio tamo...nego, daj pitanja sta te zanima, spreman sam za resetanje  |
|
| [Vrh] |
|
| ProfJakov |
Postano: sub lip 26, 2010 1:30 pm |
|
|
|
Generalno:
Zvuk i sama video-snimka stvarno jebeno odlični, bas dobro izgleda sve skupa, intro je super napravljen, i bas se vidi koliki je teski haos bio u publici...u creditsima je (nenavedena na popisu pjesama) akusticna "Jednom kad noc" i par slika sa pjesama koje su svirane (npr. s Olimpijcima) al' nisu na DVDu...
POLA TONE!!!!!!
P.S.
Odlican PRVI U NIZU DVD-ova...  |
|
| [Vrh] |
|
| Still of the night |
Postano: sub lip 26, 2010 2:40 pm |
|
|
|
jao kud me baš na vikend uvati da nemam di kupit sad moram do ponedjeljka čekaaaaat  |
|
|
| [Vrh] |
|
| dea |
Postano: sub lip 26, 2010 5:00 pm |
|
|
|
Still of the night je napisao/la: jao kud me baš na vikend uvati da nemam di kupit  sad moram do ponedjeljka čekaaaaat 
potpisujem  |
_________________ *...kosu ti vjetar podize, noge ti traze korake, to je rock*n*roll...*
*I don't think there's anything better than hearing your favorite band live.* |
|
| [Vrh] |
|
| schebo |
Postano: uto lip 29, 2010 2:45 pm |
|
|
|
napokon i ja uhvatio vremena, uvalio se u fotelju i stisnuo play.
uuuuuu znao sam da će dobro ispasti čim sam na koncertu vidio koliko će bit kamera i kako su kamere zujale. set lista dvd-a me nije baš puno ni začudila jer to su standardi koji se sviraju i na koncertu osim par "bonusa" a ti bonusi su meni hajlajt cijelog koncerta. Intro na Baladi za Saleta te jednostavno nemože ostaviti ravnodušnim, a Rastaviše i Nas Dvoje... što reći?
jednostavno je potukao sve što je ikad stvorila elek. gitara i tamburica.
Pošto kod nas i nema baš puno glazbenih dvd izdanja, pogotovo kad je riječ o malo tvrđem hard rocku i metalu ovo dođe kao med na kolač.
A i cijena je pristupačna i to je svjetla strana ovog izdanja.
btw. odličan posao je napravio "studio69" jer ovo nije obični "suhoparni" live dvd na kojem cijelo vrijeme dominira bend a publika je u drugom planu.
Sviđa mi se što se svakih nekoliko trenutaka vidi koliko je i kakva je publika bila.
eh da od svih live domaćih dvd-ova koje sam gledao, ovaj ubije tony-a u areni baš zbog gore neavedenih stavki.
da je slučajno imao produkciju ko M.P. bio bi stvarno vrh.
Al ono što ovaj dvd ima a drugi malo slabije je publika koja kuca kao jedan... kad je Opća Opasnost u pitanju. |
|
|
|
Vremenska zona: GMT.