Službene stranice Opće Opasnosti! Dobrodošli!

Novosti The Ultimate Collection - Greatest Hits


Najnovije The Ultimate Collection Greatest Hits izdanje donosi nezaboravne pjesme i vječne hitove najpoznatijih izvođača objedinjene na jednom mjestu. Najveća pop i rock edicija ovih prostora - The Ultimate Collection, sadrži dvostruke kolekcije najvećih pop i rock imena kao što su Bijelo dugme, Parni Valjak, Crvena Jabuka, Indexi, Plavi Orkestar, Opća Opasnost, Dino Dvornik, Haustor, Divlje jagode, Goran Bare, Grupa 220, Korni grupa, Leb i sol, Električni orgazam i mnogi drugi. Idejni začetnik i autor ove jedinstvene edicije je Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa, koji je svojim iskustvom kao strastveni kolekcionar artefakata i memorabilija svjetske rock povijesti ovu seriju izdanja doveo na razinu kvalitete kakve se ne bi posramile ni najveće svjetske izdavačke kuće.

Kolekcija The Ultimate Collection Greatest Hits glazbena je literatura enciklopedijskog značaja koja donosi presjek rada i stvaralaštva umjetnika koji su posljednjih pet desetljeća ostavili dubok i neizbrisiv trag na sceni. Ovo luksuzno dvostruko CD izdanje donosi bogato opremljenu knjigu na 136 stranica, koja obiluje stručnim biografijama i kompletnim diskografskim podacima o 34 izvođača. The Ultimate Collection Greatest Hits jedinstvena je zbirka sabranih djela domaće pop i rock prošlosti s uvidom u bogatstvo fonoteke Jugotona i Croatia Recordsa te predstavlja značajan potez u namjeri očuvanja hrvatske i regionalne glazbene baštine.

Svoje mjesto među najvećima našla je naravno i Opća Opasnost sa svojim bezvremenskim hitom "Jednom kad noć".

Uz bogato uređenu knjižicu s pričama o karijerama velikih glazbenih imena, ovo izdanje sadrži i download kod za preuzimanje čitave kompilacije u digitalnom formatu.

Službeni pokroviteljOfficial beer


PublishingMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljEndorsementVideo productionFoto supportEndorsementManagement


Medijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokrovitelj


COPYRIGHT: OPCA-OPASNOST.COM 2012  -  ALL RIGHTS RESERVED   |   DESIGN: IGOR CC KELČEC   |   WEBDESIGN: ZORAN ANTOLOVIĆ