Službene stranice Opće Opasnosti! Dobrodošli!

Novosti Dom sportova Koncert rasprodan - SATNICA

KONCERTNA PROMOCIJA ALBUMA "KARTA DO PROŠLOSTI"
16. 11. 2019.
ZAGREB - DOM SPORTOVA  - SATNIACAOPĆA OPASNOST RASPRODALA DOM SPORTOVA!!!Nakon rasprodanog partera, planule su i ulaznice za tribine!


Ove subote, 16. studenog u Domu sportova Opća Opasnost održat će dugoočekivani veliki zagrebački koncert na kojemu će, uz promociju albuma “Karta do prošlosti” zajedno s publikom proslaviti 27 godina postojanja benda.

Veliki interes za koncertom potvrđen je još ljetos kada se trećina kapaciteta razgrabila već u prvim danima prodaje, a posljednje ulaznice “nestale” su u tjednu prije samog koncerta!

Kako i priliči kultnoj dvorani Doma sportova Opća Opasnost publici priprema izvanredni glazbeni spektakl kakav se ne može vidjeti na njihovom redovnim koncertima. Posebno osmišljena vrhunska produkcija prilagođena je uvjetima male dvorane Doma sportova te se koncert neće seliti u veliku dvoranu. Uz neizostavne hitove i pjesme s najnovijeg albuma, najpoznatiji slavonski rockeri će neke od svojih pjesama mnogobrojnoj publici u Domu sportova ekskluzivno izvesti po prvi put!

Kao poseban glazbeni gost koncert će svojim nastupom otvoriti mladi zagrebački autorski bend Magnar, pobjednik natječaja “Karta do budućnosti”.

SATNICA I VAŽNE NAPOMENE:

VRATA: 19:00

MAGNAR: 19:45

OPĆA OPASNOST: 20:30


Radi smanjena nepotrebne gužve, kako na samim ulazima u dvoranu, ali i u prometu na putu do Doma sportova, publici se savjetuje da dođu na vrijeme. Javna gradska parkirna mjesta u blizini dvorane su ograničena te se zbog očekivanog pojačanog interesa za parkirnim prostorom preporučuje dolazak javnim prijevozom.

Na koncert je zabranjeno unositi profesionalnu audio i video opremu kao i limenke, boce, oružje, pirotehnička sredstva, kišobrane ili bilo koji drugi predmet koji može ugroziti sigurnost posjetitelja.

Oni koji “Trebaju nešto jače od sna” znaju gdje će biti 16. studenog i na vrijeme su nabavili svoju “Kartu do prošlosti”!

“Sa sobom nosimo čistu slavonsku energiju i veliko slavonsko srce! Veselimo se koncertu, jer znamo da će nam biti odlično! Vidimo se 16.11. u Domu sportova. Voli vas vaša Opća Opasnost!" - pozdravili su uvijek dobro raspoloženi članovi benda.AKREDITIRANJE ZA KONCERT, 16.11. U DOMU SPORTOVA:

PODSJETNIK:
Pozivamo Vas na akreditiranje za koncertnu promociju albuma “Karta do prošlosti” Opće Opasnosti koja će 16. studenog održati u zagrebačkom Domu sportova.
Akreditiranje je otvoreno do 13. studenog u 17:00 te ljubazno molimo da zahtjeve, zajedno s medijskim objavama vezenim uz koncert, pošaljete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

O statusu zahtjeva i preuzimanju akreditacija bit ćete obaviješteni najkasnije do 15.11.2019.

Veselimo se vašem dolasku!


******


www.opca-opasnost.com

www.facebook.com/OpcaOpasnostOfficial/

*KONTAKT (fotografije benda, intervjui i sve dodatno):
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript / 0981616831© 2019 

Službeni pokroviteljOfficial beer


PublishingMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljEndorsementVideo productionFoto supportEndorsementManagement


Medijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokrovitelj


COPYRIGHT: OPCA-OPASNOST.COM 2012  -  ALL RIGHTS RESERVED   |   DESIGN: IGOR CC KELČEC   |   WEBDESIGN: ZORAN ANTOLOVIĆ