Službene stranice Opće Opasnosti! Dobrodošli!

Novosti Nova web stranica - www.opca-opasnost.com


Na novoj, redizajniranoj, službenoj web stranici potražite sve što vas zanima vezano za bend  „OPĆA OPASNOST“. Najnovije vijesti, najave koncerata, press materijale, web shop benda, multimedijalne sadržaje, te još puno zanimljivih stvari vezanih uz bend.

Ovom prilikom se zahvaljujemo IGORU CC KELČECU za nesebično ustupanje svog autorskog rada. Njegov design je ovoj stranici podario nov i moderniji izgled. 

Zahvaljujemo se i dosadašnjem webmasteru i „desnoj ruci“ benda ANTUNU DEBAKU, što nam je nesebično poklonio sve svoje znanje, vrijeme i trud kako bi  službena web stranica benda zaživjela. Njegova inovativnost u računalnom i dizajnerskom svijetu dovela ga je do najviših svjetskih priznanja, a samim time i novih obveza, tako da zbog pomanjkanja slobodnog vremena više nije u mogućnosti baviti se administracijom stranice.

Također se zahvaljujemo i Vama, dragi naši  korisnici, što redovito posjećujete ovaj naš mali svijet. Nadamo se da ste, kao i mi, zadovoljni sa dugoočekivanim redizajnom. Za to je zaslužan ZORAN ANTOLOVIĆ. Uspio je pomiriti zahtjeve i želje članova benda naspram svega onoga što na ovoj stranici sada gledate... 

Hvala svima na ustupljenim materijalima koji su korišteni za potrebe nove web stranice.

OPĆA OPASNOST

Službeni pokroviteljSlužbeni pokroviteljOfficial beer


PublishingMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljEndorsementVideo productionFoto supportEndorsementManagement


Medijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokrovitelj


COPYRIGHT: OPCA-OPASNOST.COM 2012  -  ALL RIGHTS RESERVED   |   DESIGN: IGOR CC KELČEC   |   WEBDESIGN: ZORAN ANTOLOVIĆ