Službene stranice Opće Opasnosti! Dobrodošli!

Novosti Opća Opasnost predgrupa Bon Jovi-u

Bon Jovi odabrao Opću Opasnost za predgrupu

Vijest da je Bon Jovi odabrao Opću Opasnost za predgrupu oduševila je županjski sastav kojima ovih dana izlazi četvrti studijski album 'Vrati se na svjetlo'. Rekli bismo pravi odabir, s obzirom da je Opća Opasnost nastupila kao predgrupa na koncertima Whitesnakea i Uriah Heepa.

"Sretni smo kao mala djeca, što drugo reći. Nadali smo se pobjedi jer otkako smo se vratili na glazbenu scenu vidjeli smo neopisivu podršku naše publike koja nam je najveća motivacija za daljnji rad. Nakon 20 godina našeg postojanja i poduže glazbene pauze ovo nam je veliko priznanje" - rekao je Pero Galić, frontman Opće Opasnosti.

Opća Opasnost je jedan od tri benda koji su ušli u finale velike „Bitke bendova“ održanoe u zagrebačkom klubu „Hard Place“ u kojem su odabiru kumovali iskusni rockeri Aki Rahimovski i Željko Bebek.

Podsjetimo, 8. lipnja Bon Jovi će zatresti tribine stadiona Maksimir! U sklopu turneje The Circle Tour Bon Jovi će tako po prvi puta posjetiti hrvatske fanove.

Službeni pokroviteljSlužbeni pokroviteljOfficial beer


PublishingMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljEndorsementVideo productionFoto supportEndorsementManagement


Medijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokrovitelj


COPYRIGHT: OPCA-OPASNOST.COM 2012  -  ALL RIGHTS RESERVED   |   DESIGN: IGOR CC KELČEC   |   WEBDESIGN: ZORAN ANTOLOVIĆ