Službene stranice Opće Opasnosti! Dobrodošli!

Novosti Opća Opasnost započinje rad na snimanju novog albuma!

Nakon tri i pol godine od objavljivanja singla "Uzalud sunce sja", zatim "Tri rijeke", "Nisam rođen pod sretnim zvijezdama" i neponovljive "Pobjeg'o sam", koje su bile samo uvod u "Vrati se na svjetlo" - dugoočekivani i vjerovatno najbolji rock album posljednjih godina hrvatske diskografije, Žiža uzima riječ:

"Nakon puno putovanja i odličnog druženja sa vrhunskom publikom i fanovima, 50-tak održanih koncerata samo u 2012. godini, došlo je vrijeme za malu pauzu. Pravi razlog ne održavanja koncertnih aktivnosti u studenom 2012.g. je ulazak benda u studio i rad na prvom singlu novog albuma. Autor glazbe i stihova je stalni suradnik benda, jedinstveni Mario Vestić. Produkciju, kao i za zadnja dva albuma uključujući i DVD Live, potpisuju Bani i bend."

Singl bi trebao biti objavljen početkom prosinca 2012.g., a Pero, Kameni, Igor, Sojka i ostatak benda su uvjereni da će kao i do sada uspješno prenijeti energiju na svoju glazbu i time iznova potvrditi da su pjesme koje snimaju i izvode njihova osobnost, a time i neraskidiva veza sa njihovom publikom.


Službeni pokroviteljOfficial beer


PublishingMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljEndorsementVideo productionFoto supportEndorsementManagement


Medijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokrovitelj


COPYRIGHT: OPCA-OPASNOST.COM 2012  -  ALL RIGHTS RESERVED   |   DESIGN: IGOR CC KELČEC   |   WEBDESIGN: ZORAN ANTOLOVIĆ