Službene stranice Opće Opasnosti! Dobrodošli!

Novosti

Župan vukovarsko-srijemski Božo Galić primio je u svom uredu u Vukovaru članove rock skupine Opća Opasnost iz Županje, povodom osvajanja nagrade Porin u kategoriji Hit godine za pjesmu Tvoje ime čuvam.

Istaknuo je da se ponosi dobrim radom i uspjesima Opće Opasnosti koja promiče ime Županje i Vukovarsko-srijemske županije u cijeloj Hrvatskoj. Članovi Opće Opasnosti darovali su tijekom susreta županu Galiću majicu s njihovim logom. Povodom dobivanja hrvatske diskografske nagrade Porin, najprestižnijeg priznanja za glazbenički rad u Hrvatskoj, u kategoriji „Hit godine“ za pjesmu "Tvoje ime čuvam", gradonačelnik Županje, dipl.iur. Davor Miličević, ugošćuje u svom uredu bend i pri tome izražava iskreno zadovoljstvo za osvajanje nagrade, poštovanje dugogodišnjem radu benda i zahvaljuje na probidžbi grada Županje ne samo u okvirima Hrvatske, već cijelog svijeta.


Hit godine, Porin koji dodjeljuje javnost glasanjem na www.porin.info, dobila je Opća opasnost za pjesmu Tvoje ime čuvam!

Više na http://www.porin.info/20-porin/dobitnici-523

Zahvaljujemo se svim fanovima na osvojenom Porinu!

Bez Vas ovo ne bi bilo moguće.

Institut hrvatske glazbe objavljuje deset pjesama kandidata za Hit godine, jedinu kategoriju Porina o čijem pobjedniku odlučuju glasovi publike. Nakon što su diskografske kuće u toj kategoriji predložile 49 skladbi, 218 radijskih i televizijskih urednika dobilo je popis tih pjesama kako bi probrali najveće hitovi prošle godine.

Ovo su 10 za koje su se odlučili, abecednim redom po imenu pjesme:

  1. Djevojka od milijun dolara – Prljavo kazalište
  2. Italiana – Severina
  3. Lovrinac – Dječaci
  4. Opet si pobijedila – Tony Cetinski
  5. Pravo ja – Hladno pivo
  6. Providenca – Tonči Huljić & Madre Badessa feat. Petar Grašo
  7. Tišina – Massimo
  8. Tvoje ime čuvam – Opća opasnost
  9. Ulicama grada (Pjesma sreće) – Neno Belan & Fiumens feat. Ljetno kino
  10. Zbog - tebe Pavel


I ove će godine publika Hit godine birati na ovoj službenoj stranici Diskografske nagrade Porin.

Glasanje u prvom krugu počinje 20.ožujka a trajat će do 20. travnja u ponoć.

U drugom krugu, od 22. travnja do 10. svibnja, publika će ponovno na Porinovoj stranici odlučivati između 3 pjesme koje će u prvom krugu dobiti najviše glasova. Pobjednika ćemo doznati tijekom dodjele Porina 11. svibnja, kojoj su domaćini gradovi Opatija i Rijeka!

Glasati možete ovdje


Preuzeto s http://www.porin.info/


autor glazbe i teksta: Mario Vestić
videoprodukcija: Studio69
režija: Marko Zeljković - Zelja

Koncert

Veliki koncertni spektakl pod nazivom "Vraćam se ... Uživo 2012." održati će se 22.12.2012. u sportskoj dvorani OŠ "Ivan Kozarac" u Županji. 

Koncert je zamišljen kao promocija albuma "Vrati se na svjetlo" u našem gradu, završetak turneje 2012., ali i najava nove pjesme "Preživio sam" .

Gosti koncerta: Sinapsa, T.S. Patria i neponovljiva Tereza Kesovija

Video snimci sa koncerta će biti korišteni u novom video spotu za pjesmu "Preživio sam", 1. singl sa nadolazećeg albuma.

Na koncertu će biti izvučen broj ulaznice, a sretnog posjetitelja "Music Shop No1" nagrađuje sa Gibson Epiphone Les Paul gitarom.

Koncert počinje u 20h.

PRODAJA ULAZNICA

Županja: 
Turistička zajednica grada Županje, Knjižara i papirnica Soljačić, Caffe bar Bilbao, Caffe bar Okac, Music Shop Boomker, Moby Shop (Veliki kraj)

Osijek:
Caffe bar Viva (nasuprot istočnog ulaza bolnice)

Facebook


Organizator: MKC Župnanja
Pokrovitelj: Grad Županja
Supokrovitelji: Ožujsko pivo, Sladorana Županja
Medijski pokrovitelji: Narodni radio, CMC, Croatia Records

Tvoje ime cuvam

OVOTJEDNI glasovi gledatelja CMC televizije i radijskih postaja odlučili su kako CMC top 30 nacionalnu listu predvodi Opća opasnost s pjesmom "Tvoje ime čuvam". Novi ulazi na listu su Hladno pivo s pjesmom "Pravo ja" te Adastra sa singlom "Samo igra".

Novi prijedlozi za CMC Top 30 listu su Magazin s pjesmom "Jutro nakon",  "The Godfather" Maksima Mrvice te Aerodrom s pjesmom "Dovela si me u red".  Ukoliko i vi želite dati glas posjetite facebook stranicu CMC televizije www.facebook.com/CroatianMusicChannel .

CMC top 30 pogledajte večeras u 21 sat na CMC televiziji.

http://www.index.hr/black/clanak/opca-opasnost-prva-na-cmc-nacionalnoj-top-listi/649673.aspx

Nakon tri i pol godine od objavljivanja singla "Uzalud sunce sja", zatim "Tri rijeke", "Nisam rođen pod sretnim zvijezdama" i neponovljive "Pobjeg'o sam", koje su bile samo uvod u "Vrati se na svjetlo" - dugoočekivani i vjerovatno najbolji rock album posljednjih godina hrvatske diskografije, Žiža uzima riječ:

"Nakon puno putovanja i odličnog druženja sa vrhunskom publikom i fanovima, 50-tak održanih koncerata samo u 2012. godini, došlo je vrijeme za malu pauzu. Pravi razlog ne održavanja koncertnih aktivnosti u studenom 2012.g. je ulazak benda u studio i rad na prvom singlu novog albuma. Autor glazbe i stihova je stalni suradnik benda, jedinstveni Mario Vestić. Produkciju, kao i za zadnja dva albuma uključujući i DVD Live, potpisuju Bani i bend."

Singl bi trebao biti objavljen početkom prosinca 2012.g., a Pero, Kameni, Igor, Sojka i ostatak benda su uvjereni da će kao i do sada uspješno prenijeti energiju na svoju glazbu i time iznova potvrditi da su pjesme koje snimaju i izvode njihova osobnost, a time i neraskidiva veza sa njihovom publikom.


Od 1. Srpnja 2012. započinje suradnja Opće Opasnosti i Music Shopa NO1, trgovine i distributera glazbene opreme, koji tim činom postaje strateški partner benda. Na poziv i prijedlog vlasnika shopa Franje i Gorana Belošević napravljen je dogovor o zajedničkoj suradnji.

Novi video spot za naslovnu pjesmu albuma

Autor glazbe i teksta: Mario Vestić
Snimatelj: Deka
Montaža: Marko Zeljković Zelja, Studio 69
Aranžman: Opća Opasnost

Videospot nastao u sklopu projekta "Ovisan, nisi slobodan... Vrati se na svjetlo" vladinog ureda za suzbijanje zlouporabe droga.

Više...

Stranica 5 od 7

5

Službeni pokroviteljOfficial beer


PublishingMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljEndorsementVideo productionFoto supportEndorsementManagement


Medijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokrovitelj


COPYRIGHT: OPCA-OPASNOST.COM 2012  -  ALL RIGHTS RESERVED   |   DESIGN: IGOR CC KELČEC   |   WEBDESIGN: ZORAN ANTOLOVIĆ