Službene stranice Opće Opasnosti! Dobrodošli!

Novosti

18. veljače 2012., Varaždin, sportska dvorana Graberje.

Najodaniji i najvjerniji fanovi benda „Opća Opasnost“, na zajedničku inicijativu, sazvali su osnivačku skupštinu i time jednoglasno donijeli odluku za osnivanjem Udruge „FAN CLUB OPĆA OPASNOST“. Udruga kao takva je službena (i za sada jedina) udruga nekog benda u Hrvatskoj.


Izabran je i upravni odbor koji se sastoji od 7 (sedam) regularno i legitimno izglasanih članova, a čine ih: 

1. Predsjednik FC-a: Schebo
2. Potpredsjednica FC-a: Dea 
3. Tajnik FC-a : Solar
4. Blagajnik FC-a: VeckyB 
5. Član Upravnog odbora FC-a: Prof. Jakov 
6. Član Upravnog odbora FC-a: Slym (čita se Slaaaaajm) 
7. Član Upravnog odbora FC-a: MarkaN

OSNIVAČKA SKUPŠTINA FAN CLUBA OPĆA OPASNOST:

 

Redakcija Muzika.hr izabrala je najbolje u posljednjih 365 dana, a sada su fanovi izabrali putem ankete „Najdomaćeg izvođača“ u 2011. 

Županjska rock skupina Opća Opasnost ima najodanije fanove te je odnijela pobjedu ispred splitsko-zagrebačke hip-hop atrakcije Dječaci.

Nakon pozitivne atmosfere i odličnog druženja sa  ekipom  tokom snimanja i stvaranja novih pjesama, te povremenih zajedničkih svirki i putovanja, ovaj autor, producent i  klavijaturista u razdoblju benda od 1995-1997., u jesen  2011.  odlučuje se za  povratak starom jatu. Tako je napokon upotpunio sliku benda  sa pretposljednjeg  albuma „Ruski rulet“. 

Žiža: „Vratio nam se Bani! Sada napokon s ponosom možemo reći da je postava grupe „Opća Opasnost“  nepromijenjena  već  16 godina...“


"Kao grom", čak šesti singl s aktualnog albuma "Vrati se na svjetlo". Četvrti studijski album benda „Opća Opasnost“ najbolji je  povratnički album objavljen u 2011. Novi spot "Kao grom" u produkciji „Studija 69“ uhvatio je dio užarene atmosfere maksimirskog stadiona za vrijeme nastupa benda kao predgrupe Bon Joviju.

Autor pjesme je Mario Vestić, režiju video spota ponovno potpisuje Marko Zeljković Zelja.
Bon Jovi odabrao Opću Opasnost za predgrupu

Vijest da je Bon Jovi odabrao Opću Opasnost za predgrupu oduševila je županjski sastav kojima ovih dana izlazi četvrti studijski album 'Vrati se na svjetlo'. Rekli bismo pravi odabir, s obzirom da je Opća Opasnost nastupila kao predgrupa na koncertima Whitesnakea i Uriah Heepa.

"Sretni smo kao mala djeca, što drugo reći. Nadali smo se pobjedi jer otkako smo se vratili na glazbenu scenu vidjeli smo neopisivu podršku naše publike koja nam je najveća motivacija za daljnji rad. Nakon 20 godina našeg postojanja i poduže glazbene pauze ovo nam je veliko priznanje" - rekao je Pero Galić, frontman Opće Opasnosti.

Opća Opasnost je jedan od tri benda koji su ušli u finale velike „Bitke bendova“ održanoe u zagrebačkom klubu „Hard Place“ u kojem su odabiru kumovali iskusni rockeri Aki Rahimovski i Željko Bebek.

Podsjetimo, 8. lipnja Bon Jovi će zatresti tribine stadiona Maksimir! U sklopu turneje The Circle Tour Bon Jovi će tako po prvi puta posjetiti hrvatske fanove.

Nakon uspješnih „Uzalud sunce sja“, „Tri rijeke“, „Nisam rođen pod sretnim zvijezdama“ i „Virtualni novi svijet“, 24.05.2011. bend izlazi sa novim studijskim uratkom imena „Pobjeg'o sam“ koji potpisuje Mario Vestić. Opća Opasnost time dodaje još jednu pjesmu u temelje hrvatskih rock balada, koja nakon objavljivanja jednostavno postaje nezaobilazna u eteru HR radio i tv postaja, a na YOU TUBE postaje prva pjesma benda koja je u samo tri mjeseca dosegla preko milion pregleda. Video uradak potpisuje Marko Zeljković Zelja.

NOVI STUDIJSKI ALBUM  u izdanju Croatia Records  nosi naziv „Vrati se na svjetlo“

Album su već ranije najavili singleovi „Uzalud sunce sja“, „Tri rijeke“ (feat. Zoran Mišić), „Nisam rođen pod sretnim zvijezdama“, „Virtualni novi svijet“ i „Pobjeg'o sam“. Album kompletno autorski potpisuje Mario Vestić. Sve pjesme su snimljene u studiju MAK u Gradištu, a produkciju potpisuju Bani i bend. Pjesme su miksali Bani, Dejan Orešković Klo i Toni Lović. Za vizualno rješenje omota zadužen je bio Igor CC Kelčec.Uz  izlazak novog albuma „VRATI SE NA SVJETLO“,  pokrenut je  već dogovoreni dio ovog projekta u suradnji sa „Uredom za suzbijanje zlouporabe droge“ pri Vladi RH i Ministarstvom unutarnjih poslova RH. Riječ je o kampanji koja će se voditi na temu „NE TONI U OVISNOST… ZASLUŽUJEŠ BOLJE“, sa naslovnom pjesmom novog albuma VRATI SE NA SVJETLO“.

Pjesma Opće Opasnosti „Pobjeg'o sam“ nominirana je za hrvatsku diskografsku nagradu Porin, najprestižnije priznanje za glazbenički rad u Hrvatskoj, u kategoriji „Hit godine“, zajedno sa pjesmama "Teške boje" (Majke) i "Iz jednog pogleda" (Massimo), koje se održalo 5.5.2012. u Rijeci. 

Live izvedbu sa Porina 2012. pogledajte u nastavku

Više...

Stranica 7 od 7

7
»
Kraj

Službeni pokroviteljSlužbeni pokroviteljOfficial beer


PublishingMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljEndorsementVideo productionFoto supportEndorsementManagement


Medijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokroviteljMedijski pokrovitelj


COPYRIGHT: OPCA-OPASNOST.COM 2012  -  ALL RIGHTS RESERVED   |   DESIGN: IGOR CC KELČEC   |   WEBDESIGN: ZORAN ANTOLOVIĆ